ANTI

 

AGING

 

TREATMENTS

Anti Aging behandelingen

De Wilde Orchidee biedt vele anti aging behandelingen aan, waardoor u na uw behandeling weer stralend vertrekt. Uw huid zal als herboren aanvoelen, dankzij het liftende effect van de anti aging behandeling. Alle behandelingen zijn twee-in-één behandelingen, dat uw huid hydradeert en intensief verzorgd. De Wilde Orchidee biedt onder andere de volgende behandelingen van Maria Galland aan:

  • Soin Masque Modelant
  • Soin Cocon
  • Soin Thalasso
  • Soin Profilift

Soin Masque Modelant

De Soin Masque Modelant behandeling heeft zich al miljoenen keren bewezen en is dan ook een klassieker onder de Maria Galland behandelingen. De Soin Masque Modelant behandeling is gebaseerd op een diep werkend mineralenmasker dat elke huidzone afzonderlijk behandelt. Het thermische effect van het masker zorgt ervoor dat de werkstoffen optimaal worden opgenomen en u het optimale resultaat van de behandeling krijgt. De huid wordt verstevigd, straalt en ziet er jaren jonger uit.

Soin Cocon

Wil je eens lekker verwend worden? Dan is de Soin Cocon behandeling – Maria Galland de ideale behandeling voor jou! Een diepgevoel van ontspanning wordt bereikt door middel van een masker van zacht schuim dat het gezicht als een cocon omhult. Het masker kalmeert, revitaliseert en voedt uw huid intens. De Soin Cocon behandeling laat je ontspannen en biedt de ultieme pauze bij een drukke levensstijl. Kortom, de ideale behandeling om eens lekker verwend te worden!

Soin Thalasso

De Soin Thalasso behandeling is een echte powerkuur uit de zee. Het verfrissende algenmasker zorgt voor een hoog geconcentreerde, lang aanhoudende toevoer van vocht, waardoor uw huid een intensieve hydratatie tegemoet gaat. Naast de intensieve hydratatie, repareren de microalgen in het algenmasker de beschadigde huid en stimuleert het de stofwisseling, waardoor uw vermoeidheid als sneeuw voor de zon verdwijnt.

Soin Profilift

De Soin Profilift is een intensief verstevigende behandeling dat uw gezichtscontouren verfijnt en de huid gladder maakt. Het masker in combinatie met de verstevigende dieptemassage zorgen voor een intensieve ontspanning, een liftend effect en een verstevigende huid.

Na de behandeling zie ik er gelijk heel wat jonger uit! Bedankt De Wilde Orchidee!