Bindweefselmassage Amsterdam-Zuid

Diepe gezichtsmassage is een unieke techniek om de contouren van het gezicht te modelleren, de elasticiteit en de toon van de huid te herstellen en diep te werken met het lichaam en geblokkeerde emoties.

Boek nu!

Het proces bestaat uit 3 delen:

De eerste is het afstemmen op de cliënt, het ontspannen van lichaam en ledematen met zachte en diepe osteopathische technieken. In dit stadium is correctie van de borstkas verplicht, de belangrijkste spanning binnenin die kan worden overgedragen naar de nek en het gezicht.

De tweede is lymfedrainage en vochtafvoer van de borst-, nek- en hoofdgebieden. In dit stadium is er ook een verbetering van de veneuze uitstroom uit het hoofd, er treedt een verandering in de teint op, het wordt roosachtig en frisser.

De derde is de directe impact op de gezichtsbeenderen van de schedel, spieren en fascia met zachte osteopathische technieken, glijdend langs het oppervlak van het bot langs bepaalde trajecten, werkend met punten die interne stress accumuleren, waardoor ontspanning op alle niveaus optreedt. Ontbinding van "sociale" klemmen, revitalisering van het gezicht Van binnenuit.

Als resultaat KRIJG JE extra vrijgekomen energie, die je naar eigen inzicht kunt gebruiken, en een staat van lichtheid en bevrijding!

Diepe gezichtsmassage wordt ook wel "niet-chirurgische plastische chirurgie" genoemd of een alternatief voor Botox!

Ik zal blij zijn om je gezicht Schoonheid en Jeugd te geven!

Diepe gezichtsmassage.

Slagkarakteristiek:

Voor een jong lichaam wordt de basis van het beeld van de staat van het gezicht gegeven door de huid. Reinheid, gezondheid van de opperhuid is het belangrijkste detail. In de loop der jaren verschuift de situatie naar de spieren. Ze fungeren als een betrouwbaar frame dat de huid onder normale spanning houdt. Wanneer de spieren verzwakt zijn (een natuurlijk verouderingsproces), worden de omhulsels verplaatst, plooien, plooien en rimpels gevormd.

Om spieren te ondersteunen, om het proces van atrofie te stoppen, helpt naleving van de weefseltonus. Regelmatige spiertraining is hierop gericht. Spieren zijn constant aan het werk (gezichtsuitdrukkingen, het proces van kauwen, openen, sluiten van de ogen), dit is niet genoeg voor volledige activering. Veel weefsels verzwakken bij afwezigheid van een volledige belasting. Sommige kleine spieren blijven ongebruikt.

Massage is een geweldige manier om je spieren in goede conditie te houden. De impacttechniek is geschikt voor een speciale, verschillend in diepte van onderzoek.

Alleen dan is het mogelijk om de gewenste resultaten te bereiken:

- het wegwerken van mimische rimpels;

- vorming van de juiste contouren;

- ovale lift;

- verbetering van de uiterlijke kenmerken van de huid (kleur, stevigheid, elasticiteit);

- snel herstel na blessures;

- eliminatie van verschillende cosmetische defecten geassocieerd met beknelde zenuwen en spieren.

Boek nu!

De efficiëntie van het systeem is gerelateerd aan de juiste diepte, de kracht van de impact. Dit heeft een positief effect op de geleiding van neuronen. Er is een activering van het werk van zenuwimpulsen. Het spierstelsel krijgt een sterke verbinding met de hersenen. Gezichtsuitdrukkingen worden scherper, gelaatstrekken worden strak.

Diepe studie van de spieren zorgt voor de versnelling van interne processen, het voorkomen van congestie. Er is een verbetering van de bloedcirculatie, activering van lymfebeweging, verhoogde toevoer van zuurstof naar weefsels, stimulatie van metabolische processen. Het werk van de spieren, hun kracht, kracht is gestabiliseerd. Oedeem, wallen verdwijnen, het uiterlijk verbetert.

Een massage van voldoende diepte beïnvloedt het werk van de spieren, en niet alleen de oppervlakteweefsels, zoals bij klassieke technieken. Spieren krijgen tonus, hun vorm, volume en kracht blijven behouden. Resultaat: de huid krijgt een krachtig "korset" dat niet doorzakken, plooien toestaat.

Naast de "basis" effecten bevordert diepe massage emotionele ontspanning. De patiënt wordt afgeleid van problemen, krijgt een gevoel van rust, tevredenheid.

Effecten van diepe gezichtsmassage

Gladmaken van de huid van het gezicht, neus-lippenplooien, mimische rimpels;

Door diepe actie wordt de huid van binnenuit "geopend", al het opgehoopte vuil wordt door de poriën "naar buiten geduwd";

Onmiddellijke verkleuring van de huid, het uiterlijk van een natuurlijke blos;

Onmiddellijke huidverstrakking, gevoel van volheid en fluweelzacht;

Onmiddellijke huidverstrakking, een vol en fluwelig gevoel - correctie van gezichtscontouren;

De gezichtsuitdrukking verandert, het opent, straalt frisheid, zuiverheid en licht uit!