Image Skincare Peelings

Probleem:

Ruwe textuur, uitdroging en roodheid.

Oplossing:

verbeteren de algehele textuur en huidskleur met een enzympeeling of een zuurstof verrijkende gezichtsbehandeling

Probleem:

Puistjes, onzuiverheden en verstopte poriën.

Oplossing:

Ontstoppen poriën door exfoliëeren van de dode huid. Met een enzym- of chemische peeling krijg je zuivere huid.

Probleem:

Fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie en oneffen huidtextuur.

Oplossing:

hier wordt dieper ingegaan met meer geavanceerde peelings . Zo worden tekens van veroudering verminderd.

Boek nu!

Onze aanpasbare en kenmerkende behandelingen geven u toegang tot ingrediëntenconcentraties en -sterkten die niet beschikbaar zijn in producten voor thuisgebruik. Daar mee bereiken wij sneller betere resultaten.

Pictogrammen en betekenissen

Probleem: Ruwe textuur, uitdroging en roodheid. Droge, gevoelige, onevenwichtige huid of een donkere huid

The Signature Facelift

Type: Enzyme

Een behandeling met vitamine C en hyaluron zuur is een gelaagde gezichtsbehandeling die bestaat uit resultaatgerichte enzymen en hydroxyzuren De technologie in deze producten is ontworpen om rosacea te ondersteunen, de huid te ontgiften, de doffe huid verhelderen en te hydrateren.

Ormedic lift 

Type: Enzyme

Een mix van pompoen-, ananas- en mangofruitenzymen en peptiden in een biologische aloë vera gelbasis. Deze niet-chemische peeling brengt weer in balans, regenereert en herstelt de huid terwijl de stamcellen van smeerwortel de huidstamcellen herladen, waardoor de jeugdigheid van de huid behouden blijft.

O2 lift

Type: Enzyme

De O2 Lift is een luxe spabehandeling in vijf stappen die de huid exfolieert en van zuurstof voorziet, terwijl plantaardige stamcellen, peptiden en een hoge concentratie van enzymatische plantenextracten worden toegediend om de huid te laten stralen en verlichten. De huid voelt zachter, gladder en stralender aan met slechts één behandeling.

Probleem: puistjes, onzuiverheden en verstopte poriën.

Acne lift

Type: Chemisch

Deze acnebehandeling is een chemische peeling van IMAGE die speciaal is ontwikkeld om onzuiverheden te verminderen, verdere uitbraakactiviteit te voorkomen en het uiterlijk van acnelittekens te verbeteren. Een mengsel van 20% van glycolzuur en salicylzuur wordt gebruikt om je huid te herstellen door een genezende reactie op te roepen om zichzelf te herstellen.

Ormedic lift

Type: Enzyme

Een mix van pompoen-, ananasen mangofruit-enzymen en peptiden in een biologische aloë vera gelbasis. Deze nietchemische peeling brengt weer in balans, regenereert en herstelt de huid terwijl de stamcellen van smeerwortel de huidstamcellen herladen, waardoor de jeugdigheid van de huid behouden blijft.

Boek nu!

Advanced BHA lift

Type: Chemisch

Een pure salicylzuur (extra sterk) vloeistof is zeer geschikt voor een behandeling van een vette glanzende huid met acne. Actieve puistjes worden direct uitgeschakeld en de huid komt terug in balans. Deze peelbehandeling is een krachtige aanpak voor de verminderen van acne, pigmentvlekjes en beginnende huidveroudering. De vette glans en de ontstekingen worden al zichtbaar minder na een behandeling.

Advanced BHA lift plus Ormedic lift

Type: Chemisch

Deze extra intensieve behandeling combineert het beste van beide werelden bij het behandelen van hardnekkige acne bij vette huidcondities. Waar het salicylzuur van Advanced BHA Lift de poriën zuivert en regulerend werkt op de talgklier om zo actieve pustels doelgericht aan te pakken, zorgt de Ormedic Lift juist voor het kalmeren en in balans brengen van de huid. Extra fijn om effectief de geïrriteerde huid mee te behandelen. Vermindert vette huid, Voorkomt ongewenste glans, Vermindert de grove poriënstructuur, Ontstekingsremmend, Remt beginnende veroudering.

Probleem : Fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie en oneffen huidtextuur

Wrinkle Lift

Type: Chemisch

Een chemische peeling met glycolzuur en retinol om de elasticiteit van de huid te ondersteunen en lijntjes te verminderen.

Deze ultra-resurfacing mix van glycolzuur en retinol vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels, waardoor de huid stevig en gerevitaliseerd wordt. Buddlejastamcellen verminderen ontstekingen en verminderen zonneschade, botanische koffie en pepermunt geven energie, terwijl eucalyptus en ylang-ylang de huid zuiveren. Als je niet tevreden bent met de manier waarop je huid veroudert, dan is deze peeling echt iets voor jou. Deze huidbehandeling vereist voorbereiding van de huid gedurende ten minste twee weken voorafgaand aan het gebruik van onze cosmetische producten en binnen de aanbevolen behandelingen zullen een of twee enzympeelings worden uitgevoerd.

Lightening Lift

Type: Chemisch

Een kojic- en melkzuurpeeling die een doffe huid verheldert en helpt om verkleuring te minimaliseren.

Een ongelijkmatige teint heeft hun gelijke gevonden! Deze oplichtende behandeling is een chemische peeling van IMAGE die speciaal is ontwikkeld om huidverzorgingsproblemen aan te pakken die verband houden met roodheid, een ongelijkmatige huid, donkere vlekken, acnelittekens, een ouder wordende huid en verkleuring. Deze resultaatgerichte behandeling combineert de meest innovatieve en effectieve botanische witmakers luminescentie en zeeschijn met van echinacea afkomstige stamcellen en anti-verouderingspeptiden, waardoor de huid er onmiddellijk jonger en stralender uitziet. Als u last heeft van melasma, verspreide pigmentatie of een algemene ongelijkmatige teint, is deze peeling precies wat uw huid nodig heeft, onze schoonheidsspecialiste zal u moeten aanbevelen. Deze huidbehandeling vereist voorbereiding van de huid gedurende ten minste twee weken voorafgaand aan het gebruik van onze cosmetische producten en binnen de aanbevolen behandelingen zullen een of twee enzympeelings worden uitgevoerd.

Perfection Lift

Type: Chemisch

Een zelfneutraliserende peeling met salicylzuur en resorcinol om verschillende tekenen van veroudering en acne aan te pakken.

Een mix van salicylzuur, resorcinol en melkzuur in combinatie met retinol voor effectief huidherstel. Deze peeling behandelt lichte tot zware beschadiging aan de huid door zonlicht en acne. Daarnaast is deze peeling effectief voor eerste tekenen van huidveroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels. Indicaties: Huidveroudering, Pigmentatie, Acne, Acne littekens.

Boek nu!

Wrinkle Lift Forte

Type: Chemisch

Een peeling op basis van glycol voor diepere rimpels en vergevorderde tekenen van veroudering

Versterkte anti-rimpel peeling heeft een uitgesproken anti-aging effect, verzacht diepe rimpels, stimuleert de aanmaak van type I collageen en beschermt het tegen de werking van collagenasen. Peeling is gericht op het versterken van exfoliatie, het stimuleren en herstellen van collageen, het versterken van de turgor en het laten stralen van de huid. Deze huidbehandeling vereist voorbereiding van de huid gedurende ten minste twee weken voorafgaand aan het gebruik van onze cosmetische producten en binnen de aanbevolen behandelingen zullen een of twee enzympeelings worden uitgevoerd.

Lightening Lift Forte

Type: Chemisch

Een peeling op basis van melkzuur om hardnekkige pigmentvlekken te verminderen

Deze chemische peeling helpt op twee manieren de zichtbare effecten van schade ongedaan te maken. Ten eerste verwijdert het doffe, dode cellen om de huid te verlichten en de verschijning van fijne lijntjes, rimpels, ouderdomsvlekken, verstopte poriën en vlekken te verminderen. Vervolgens ondersteunt het collageen voor een steviger uitziende huid na verloop van tijd. Deze resultaatgerichte behandeling combineert de meest innovatieve en effectieve botanische bleekmiddelen met echinacea, plantaardige stamcellen en anti-verouderingspeptiden voor een jeugdige, verlichte huid. 50% MELKZUUR: exfolieert, compenseert de huidskleur en remt de productie van tyrosinase. Deze huidbehandeling vereist voorbereiding van de huid gedurende ten minste twee weken voorafgaand aan het gebruik van onze cosmetische producten en binnen de aanbevolen behandelingen zullen een of twee enzympeelings worden uitgevoerd.

Perfection Lift Forte

Type: Chemisch

Een geavanceerde peeling met AHA's, BHA's en actieve exfolianten voor moeilijk te behandelen tekenen van veroudering en puistjes.

Een moderne mix van exfoliërende en revitaliserende ingrediënten verjongt en herstelt matige tot ernstige acne, veroudering en pigmentvlekken. Huidtype: Vergevorderde veroudering, pigmentatie, acne. De IMAGE Skincare I PEEL Perfection Lift Forte is een peeling voor mensen die serieus een verschil willen maken in hun huid. 60% mengsel van melkzuur, salicylzuur, retinol en resorcinolzuren exfolieert, verwijdert overtollige olie en heeft ontstekingsremmende effecten op de huid. De Perfection Lift chemische peeling is verreweg de meest populaire peeling in onze spa. Het helpt bij het verbeteren van verschillende huidaandoeningen, waaronder hyperpigmentatie en acnelittekens. Het helpt ook om diepe lijntjes en tekenen van veroudering te verminderen door de externe dode huidlaag te verwijderen. Deze huidbehandeling vereist voorbereiding van de huid gedurende ten minste twee weken voorafgaand aan het gebruik van onze cosmetische producten en binnen de aanbevolen behandelingen zullen een of twee enzympeelings worden uitgevoerd.

Behandelingen: voor & na

Haal de beste resultaten uit uw (chemische) peeling met de juiste zorg voor en na de behandeling

Voor

Vermijd agressieve huidverzorgingsproducten, exfoliërende behandelingen en overmatige zon Stop het gebruik van alfahydroxyzuren (zoals glycolzuur of melkzuur), bètahydroxyzuren (zoals salicylzuur), benzoylperoxide en retinol ten minste één week voor uw behandeling Stop met het gebruik van exfoliërende producten die mogelijk uitdrogen of irriteren Niet scheren, waxen of ontharen op de dag van je peeling

Na

Gebruik de dagen na uw behandeling alleen producten die worden aanbevolen door uw huidverzorgingsprofessional en volg hun richtlijnen voor verzorging na de procedure Wees ijverig over bescherming tegen de zon Laat natuurlijke afschilfering optreden; niet plukken of trekken aan de huid

Boek nu!

CONSISTENTIE & AANPASSING!

Een enkele behandeling is geweldig, maar een serie is nog beter. Een serie stelt uw huid in staat heilzame ingrediënten effectiever te verwelkomen en richt zich op specifieke huidaandoeningen om u te helpen uw lange termijndoelen te bereiken. Bouw een relatie op met uw huidverzorgingsprofessional: een deskundige zorgt ervoor dat in de loop van de tijd aan uw primaire en secundaire behoeften wordt voldaan door elke behandeling aan te passen en te verbeteren.