Permanente make-up Amsterdam-Zuid en Amsterdam-Centrum

Wat is Permantent Make Up?

Make-up in de vorm van een tatoeage van lippen of wenkbrauwen hoeft 's nachts niet te worden afgewassen. Breng ook 's morgens vroeg opnieuw aan. Permanente make-up blijft enkele maanden tot meerdere jaren zitten.

Boek nu!

Permanente make-up is, zou je kunnen zeggen, een make-uptattoo: tijdens een speciale cosmetische ingreep wordt een pigment in de bovenste lagen van de huid "gelegd", waardoor een soort onuitwisbare make-up op het gezicht wordt gevormd.

Na verloop van tijd, als de huid zich vernieuwt, zal deze vervagen, maar dit zal heel langzaam gebeuren - in sommige gevallen houdt het effect tot 5 of 6 jaar aan. Dit is zowel een groot pluspunt (tijdwinst op de ochtendmake-up), als een onbetwistbaar minpunt van permanente make-up: een mislukt resultaat kan niet worden weggewassen met micellair water, maar een succesvol resultaat kan zich vervelen, de mode ervoor kan zijn geslaagd. Daarom moet u vóór de procedure zorgvuldig de voor- en nadelen afwegen.

Alle soorten permanente make-up zijn anders. Zo worden tatoeagepijlen als een meer praktische oplossing beschouwd dan permanente wenkbrauwen. Wat bieden schoonheidsspecialisten?

HET VERSCHIL VAN PERMANENTE MAKE-UP VAN TATTOO

In wezen is tatoeëren precies dezelfde procedure voor het maken van permanente make-up. Maar velen weten niet wat de verschillen zijn tussen tatoeages en tatoeages, wat voor verwarring zorgt.

Tatoeages zijn voor altijd: ze worden meestal met veel moeite verwijderd. Het punt is dat bij het maken van een tatoeage speciale chemische pigmenten op alcoholbasis worden gebruikt met grote kleurdeeltjes die diep in de huid doordringen en op een diepte van 1-1,5 mm worden gefixeerd, waardoor een soort capsule met kleur wordt gevormd.

Tijdens het tatoeëren treedt micropigmentatie op op een niveau van ongeveer 0,5 mm van het huidoppervlak. Dit is de reden waarom permanente make-up minder pijnlijk is dan een tatoeage. Een ander ding is dat daarbij zeer gevoelige delen van de huid worden behandeld: lippen, oogleden, wenkbrauwen. De basis van veel tattoo kleurstoffen is glycerine. Hierdoor is de procedure minder traumatisch: glycerine lost op in de weefsels.

PLUSSEN EN MINUSEN VAN PERMANENTE MAKE-UP

Niet alleen honderden, duizenden meisjes beslissen over permanente make-up. Het helpt hen enorm in het dagelijks leven. De procedure heeft zijn duidelijke voordelen.

Een praktisch

Dankzij permanente make-up kun je veel soorten cosmetica opgeven en ben je niet langer een halve dag bezig met het tekenen van pijlen, het verven van lippen. Je hoeft de make-up ook niet af te wassen - dit scheelt nog meer tijd.

Standvastigheid

Het resultaat na een bezoek aan een schoonheidsspecialiste houdt 2-3 jaar aan. Het duurt maar een paar keer naar de salon voor correctie.

Schoonheid

Goed uitgevoerde permanente make-up ziet er natuurlijk uit en versterkt de natuurlijke schoonheid: de wenkbrauwen lijken dikker, de lippen weelderig, de oogcontouren meer gedefinieerd.

Maar er is ook een groot risico op het krijgen van een niet erg hoogwaardige tatoeage. Veel hangt af van de meester - je moet naar goede zoeken door aanbevelingen, voorbeelden van werk, informatie over onderwijs te bestuderen. Er zijn ook andere nadelen. Zo kan het zijn dat een pigment zich onder de huid niet gedraagt ​​zoals je zou willen. Het komt voor dat stoffen op een atypische manier op de kleurstof reageren, waardoor de kleur defect blijkt te zijn. In dit geval verandert de duurzaamheid van de tatoeage in een min - het mislukte resultaat kan niet worden gewist. Bovendien zal het tijd kosten, er zullen extra kosten nodig zijn om het pigment te verwijderen.

Maar er is ook een groot risico op het krijgen van een niet erg hoogwaardige tatoeage. Veel hangt af van de meester - je moet naar goede zoeken door aanbevelingen, voorbeelden van werk, informatie over onderwijs te bestuderen. Er zijn ook andere nadelen. Zo kan het zijn dat een pigment zich onder de huid niet gedraagt ​​zoals je zou willen. Het komt voor dat stoffen op een atypische manier op de kleurstof reageren, waardoor de kleur defect blijkt te zijn. In dit geval verandert de duurzaamheid van de tatoeage in een min - het mislukte resultaat kan niet worden gewist. Bovendien zal het tijd kosten, er zullen extra kosten nodig zijn om het pigment te verwijderen.

De lijst met contra-indicaties is vrij groot, dus u moet apart een specialist raadplegen en uitzoeken of het in uw specifieke geval mogelijk is om permanente make-up te doen.

PERMANENTE MAKE-UP ALS COSMETOLOGISCHE PROCEDURE

Lip tatoeage

Elke dag opgemaakte lippen met een goed gedefinieerde contour - dit is het resultaat dat wordt verkregen na een hoogwaardige tatoeage. Maar om het te doen omdat het je toelaat om je lippen eens te meer niet met lippenstift te verven mag niet. Deze procedure is eerder bedoeld voor diegenen die de vorm van de lippen moeten corrigeren, waardoor ze meer volume of helderheid krijgen voor een wazige contour. Kortom, met tatoeëren kun je natuurlijke onvolkomenheden corrigeren.

Hoe gebeurde dit? Met behulp van een apparaat met een naald injecteert de meester een kleurstof in de huid tot een diepte van 0,3 tot 0,5 mm. Afhankelijk van de behoeften, kunt u ofwel alleen de contour uitwerken, of het hele oppervlak van de lippen met kleur vullen. Zo'n tatoeage gaat 4 tot 6 jaar mee. Maar er is in ieder geval een risico: het pigment manifesteert zich anders op de huid en daarom kunnen zelfs zeer ervaren vakmensen het resultaat niet honderd procent voorspellen.

Wenkbrauw tatoeage

Gekleurde wenkbrauwen met een nette, mooie vorm 24 uur per dag, 7 dagen per week - dat is wat idealiter zou moeten gebeuren na deze procedure. In feite blijkt alles niet zo te zijn: het apparaat waarmee de tatoeage wordt gedaan, laat ononderbroken lijnen achter die wenkbrauwen creëren, alsof ze met een stift zijn getekend. Dit resultaat houdt 2-3 jaar aan. In de meeste gevallen ziet dit er onnatuurlijk en zelfs vulgair uit - vooral omdat meesters te vaak donkere tatoeagepigmenten voor klanten selecteren die niet bij hun haarkleur passen.

Daarom is zo'n aantal blondines met zwarte wenkbrauwen een voorbeeld van een mislukte reis naar de meester. Let op: een veel praktischere oplossing voor degenen die niet elke ochtend hun wenkbrauwen willen omlijnen met een potlood, is microblading.

Eyeliner

Tattoo-pijlen zijn in de meeste gevallen succesvol. In 15-20 minuten (dit is hoelang de procedure duurt bij het werken met de ogen), kunt u pijlen of eyeliner krijgen of de ruimte tussen de wimpers opvullen.

Dit laatste geeft trouwens het meest natuurlijke resultaat: de ogen zullen licht getint lijken en de wimpers zullen visueel dikker worden.

Als u kiest welke pijlen u wilt tekenen, raden we zeer dunne pijlen aan, die zo dicht mogelijk bij de wimperlijn moeten worden geplaatst. Dit wordt een optie voor elke dag. En voor avondmake-up kan een permanente pijl dikker, langer en helderder worden gemaakt. Trouwens, permanente pijlen blijven tot 10 jaar op de oogleden.

Eyeschaduw

Weinig mensen weten dat je met behulp van permanente make-up het effect kunt creëren van een concealer die op de huid wordt aangebracht. Dit geldt vooral voor degenen die het beu zijn om elke ochtend donkere kringen onder de ogen te maskeren, eerst met een toner, dan met een corrector en daarna met poeder. In de salon selecteert de meester een kleurstof die de huid onder de ogen iets lichter maakt - en daarom het blauw verwijdert.

Kneuzingen blijven echter ongeveer een week na het tatoeëren op de huid (bovendien ernstig, merkbaar, alsof na een gevecht), maar dan zul je een lange tijd een frisse en vrolijke look vinden zonder een vleugje donker cirkels, en daarmee vermoeidheid. Wees zeer voorzichtig met deze procedure. De huid onder de ogen is extreem gevoelig, dus benader de keuze van een meester met alle ernst.

Moedervlek

Tatoeage kan ook worden gebruikt om een ​​moedervlek aan het gezicht toe te voegen. Bijvoorbeeld in de geest van Marilyn Monroe. Velen kopiëren het met een potlood of eyeliner, maar overdag kan een nep-mol worden gewist als je de huid in dit gebied vaak aanraakt. Tatoeëren is in dit geval een uitweg uit de situatie.