Dermaplaning Amsterdam-Zuid

Je haalt met een vlijmscherp scalpeltje de dode huidcellen weg en als bijkomstigheid, worden ook de donshaartjes verwijderd. Dit zorgt ervoor dat je een hele egale look krijgt, acne krijgt minder kans, werkt positief richting pigmentvlekjes en anti afging. Make up zit heel mooi (zeker als je wat ouder bent) Geschikt voor alle huidtypes! Al met al, echt een super behandeling en de klant keert ongeveer 1 x per 5 weken terug. Te combineren met allerhande andere behandelingen bv Carboxy (geweldig!) maar ook hydrodermabrasie of zelfs een lichte peeling.

Boek nu!

Een nieuwe manier om de huid te exfoliëren, genaamd "dermaplaning" of "dermaplaning", duurt slechts 20 minuten en overtreft in zijn effectiviteit alle bekende soorten peeling. Na slechts één sessie blijft de huid 30 dagen of langer fris. Op het eerste gezicht lijkt de procedure een beetje intimiderend omdat ze met een scalpel wordt uitgevoerd, maar in feite beschadigt ze de huid niet. Wat is dermaplaning?

Voordelen:

Dermaplaning polijst het huidoppervlak effectief en elimineert fijne haartjes, natuurlijke pluisjes op het gezicht en de verhoornde cellaag. Dankzij deze vernieuwing worden regeneratieve processen geactiveerd - ondiepe rimpels, kleine littekens verdwijnen, post-acnevlekken worden lichter. Over het algemeen krijgt de huid een gezonde uitstraling en uitstraling.

Methode

De genoemde procedure wordt uitgevoerd in een schoonheidssalon of kliniek. Hiervoor wordt een speciaal hulpmiddel gebruikt, waarmee de arts voorzichtig en delicaat de dode laag cellen van het huidoppervlak afschraapt en ook de kleinste haartjes verwijdert, waardoor de opperhuid stralend en glad blijft. In bekwame handen is het proces veilig en gaat het meestal gepaard met de behandeling van de huid met desinfecterende vloeistoffen.

Deze niet-invasieve procedure wordt uitgevoerd op een droge huid met behulp van een speciaal apparaat. Aan het ene uiteinde van het gereedschap bevindt zich een veilig mes, dat doet denken aan een medisch scalpel - met dit onderdeel werkt de arts op de huid. Dit zuiveringsproces wordt trouwens al lang gebruikt in Aziatische landen, maar is nu pas populair in de rest van de wereld.

De specialist drukt het hulpmiddel een beetje tegen het huidoppervlak en trekt erop met neerwaartse bewegingen, vergelijkbaar met de scheerprocedure. Om het effect te verbeteren, kan de arts daarnaast cosmetische exfoliërende producten gebruiken die AHA- of BHA-zuren bevatten. De laatste fase van de sessie is vaak het aanbrengen van een hydraterend masker.

Indicaties:

 • Zuivering van poriën, eliminatie van comedonen, zwarte stippen.
 • Versnelling van regeneratieve processen.
 • Grijze teint.
 • Ontharing met een uitgesproken pluizige hoes.
 • Litteken vermindering.
 • Hyperkeratose.
 • Voorbereiding van de huid voor volgende procedures - medium en oppervlakkige peeling, aanscherping, enz.
 • Na de procedure neemt de huid cosmetische verzorgingsproducten beter waar, decoratieve cosmetica ligt zonder de minste fout op het gezicht.
Boek nu!

Contra-indicaties zijn:

 • Ontsteking en pathologie van de huid op het gezicht.
 • Diepe, talrijke littekens.
 • Allergie voor metalen gereedschap of cosmetica.
 • Is het een scheerbeurt?
 • Er wordt bezorgdheid geuit dat de procedure van dermaplaning erg lijkt op scheren. Velen vrezen dat er vervolgens stuggere en meer gepigmenteerde haren zullen verschijnen in plaats van de verwijderde pluizige haren. Artsen zeggen dat dit om één reden niet kan gebeuren - pluis is een speciaal type haar.
 • Na een tijdje zal het in dezelfde hoeveelheid weer verschijnen op de behandelde delen van de huid, zonder de structuur te veranderen. Noch de lengte, noch de dikte van de haren zal veranderen. Geschatte tijd om het dons te herstellen duurt ongeveer 4 weken.

Voor- en nadelen van de procedure

U kunt deze procedure thuis uitvoeren, de benodigde tool is in veel winkels te koop. Maar toch verdient het de voorkeur om het in een schoonheidskliniek te doen, met behulp van de diensten van een ervaren specialist. Als u geen specifieke problemen ziet, kunt u, gewapend met een hulpmiddel, de procedure thuis herhalen.

Voordat u doorgaat, is het de moeite waard om de nadelen te onthouden:

De kans op schade aan de integriteit van de huid, als gevolg daarvan kan infectie van de wonden optreden.

Een kleine maar bestaande kans op haargroei van verwilderde haren (individuele kenmerken van het lichaam).

De noodzaak van constant gebruik van zonnebrandmiddelen met een hoog SPF-gehalte.

Gevoeligheid van de huid na de procedure.

Verminderde barrièrefuncties van de huid.

De behoefte aan speciale huidverzorging.

Kosten voor herhaalprocedures.

Schoonheidsspecialisten beweren dat niet iedereen zo'n benadering van huidvernieuwing nodig heeft. Voordat u een speciaal scalpel aanneemt, moet u een arts raadplegen en om advies vragen - er kunnen andere peelingsmethoden zijn voor uw huidtype.

Boek nu!

Degenen die dermaplaning worden aanbevolen, ontvangen aangename bonussen:

Absolute gladheid van de huid van het gezicht;

De afwezigheid van enige manifestatie van gezichtshaar;

Make-up past perfect op zo'n huid;

Verzorgingsproducten hebben het beste effect op haar.

De voordelen zijn onder meer een regelmatige, hoogwaardige en pijnloze peeling, lage financiële en tijdskosten voor de procedure, evenals het feit dat er geen aanvullende beschermende maatregelen en revalidatie nodig zijn na de procedure en het uiterlijk en de structuur van de huid verbeteren.

Dermaplaning als salonprocedure is een uitstekende en budgettaire methode voor huidvernieuwing en het oplossen van een aantal problemen. Het is waarschijnlijk niet de moeite waard om het dagelijks te gebruiken, de huid kan ruw worden en het effect zal precies het tegenovergestelde zijn. De vraag hoe gezichtshaar zich zal gedragen is ook discutabel, daarom beslist elke vrouw om een ​​dergelijke peeling op eigen risico en risico uit te voeren of niet.

In Aziatische landen, waar deze procedure overal wijdverbreid is, wordt in schoonheidssalons bij elk bezoek een overeenkomst getekend met de klant. Verschillende punten van deze overeenkomst ontheffen de kapitein en de salon van alle verantwoordelijkheid voor mogelijke huidbeschadiging en haaractiviteit na dermaplaning.