Ouderdomsvlekken verwijderen
Amsterdam-Zuid

Boek nu!

Om ouderdomsvlekken te verwijderen werden peelings, acid wash, whitening, energiezuinige pulserende therapie enz. gebruikt, maar moderne technologieën staan ​​niet stil. En nu zijn laserbehandeling en BBL-therapie de meest effectieve procedures om ongewenste pigmentatie te bestrijden.

Laserpigmentatieverwijdering is een procedure die een snelle, veilige en effectieve methode is voor het verwijderen van ouderdomsvlekken, zonnelentigo, melasma, chloasma, enz. Laserbehandeling is meer geïndiceerd voor lokale verwijdering van reeds bestaande pigmentatie van een klein gebied.

Als u naast het corrigeren van zichtbaar pigment een complex effect wilt bereiken van het verhelderen en egaliseren van de huidskleur, het verbeteren van de kwaliteit in het hele gezicht en het voorkomen van latente pigmentatie, dan is BBL-therapie de beste oplossing.

Wij selecteren voor elke patiënt individueel de meest effectieve pigmentatiebehandeling. In complexe gevallen kunnen complexe programma's voor het combineren van de laser met andere procedures worden aangeboden: met peeling, foto-, plasma- en mesotherapie.

Na de procedure van laserverwijdering van pigmentatie, wordt het behandelde pigment eerst donkerder en na een week wordt de geleidelijke verlichting, vermindering of volledige verdwijning ervan waargenomen. Afhankelijk van het gebied en de diepte van het pigment, kan de cursus van 3 tot 5 procedures zijn.

Boek nu!

De procedure voor laserverwijdering van ouderdomsvlekken

De procedure voor het verwijderen van ouderdomsvlekken met een laser bestaat uit de werking van een laserstraal op melaninedeeltjes, waardoor het pigment laag voor laag wordt vernietigd. In plaats van het vernietigde deel van de huid verschijnen jonge cellen, die de juiste hoeveelheid pigment synthetiseren en accumuleren, van waaruit de kleur van het behandelde gebied verandert in een lichtere. Door laserverwijdering van pigmentvlekken ontstaat er een schone en gezonde huid op de plek van de pigmentvlek. Laserverwijdering van pigmentatie wordt uitgevoerd zonder verdoving, tijdens het proces voelt de patiënt een licht tintelend gevoel. Deze procedure heeft geen bijwerkingen. Geen risico op infectie, geen littekens of littekens.

De herstelperiode na het verwijderen van laserpigmentatie kan tot 2 weken bedragen. Op deze dagen is een lichte zwelling mogelijk, die binnen 2 dagen verdwijnt. Binnen 5-7 dagen vormt zich een dunne korst op de huid, die geneest zonder littekens.

Het verloop van procedures voor het verwijderen van laserpigmentatie is van 3 procedures met een interval van 3-4 weken.

Het effect van de procedure voor laserverwijdering van ouderdomsvlekken: na 2 weken verdwijnt het behandelde pigment spoorloos.