Image Skincare Facials

Boek nu!

Soorten gezichtsbehandelingen en wat ze voor je huid doen

Als u net bent begonnen met uw zoektocht naar de juiste gezichtsbehandeling in een spa, is het normaal dat u zich overweldigd voelt door de beschikbare keuzes. Er zijn tenslotte gezichtsbehandelingen om een breed scala aan huidproblemen aan te pakken, en elk gezichtspakket kan een mooie naam hebben die niet precies uitlegt voor wie het het beste is.

We begrijpen de verwarring volledig en kunnen ons er zeker in vinden. Laten we dus, in een poging om het allemaal op een rijtje te zetten, enkele gezichtsbehandelingen bespreken die u mogelijk in uw plaatselijke spa ziet.

De klassieke favoriet

Als u op zoek bent naar de standaard beschikbare spabehandelingsoptie, is de kans groot dat u de klassieke favoriet krijgt. Dit bestaat normaal gesproken uit een oppervlaktereiniging, zachte exfoliatie, extractie, maskerbehandeling en eindigend met een vochtinbrengende crème.

Anti-verouderings- en herstellende opties

Hoewel de anti-verouderingsbehandelingen voor spabehandelingen sterk lijken op het standaardaanbod, zijn de gebruikte huidverzorgingsingrediënten beter geformuleerd om rimpels en slappe delen aan te pakken. U merkt misschien ook de toevoeging van extra hydraterende procedures en het gebruik van serums om de rijpere huid te revitaliseren.

Gloedherstel en verheldering

Voor personen die veel tijd in de zon doorbrengen, kunt u een gezichtsbehandeling met een verhelderende of glansherstellende behandeling overwegen. Deze zijn speciaal gemaakt om donkere vlekken en andere hyperpigmentatie op uw teint, veroorzaakt door zonnestralen, aan te pakken. Deze behandeling maakt gebruik van enzym- en antioxidantschillen en maskers, evenals behandelingen die gericht zijn op het verwijderen van dode huidcellen om uw gezicht verfrist te laten aanvoelen.

Image skincare - Ormedic Balancing

Deze facial is speciaal ontwikkeld om de geïrriteerde huid weer in balans te brengen. Deze behandeling wordt ingezet tijdens of na stressvolle perioden, zoals overmatige blootstelling aan zon, allergische reacties, hormonale disbalans en zwangerschap. De producten die gebruikt worden tijdens de facial bevatten biologische peptiden en antioxidanten die de weerstand van de huid verhogen. Vermindert direct roodheid en irritatie, zodat de huid na de behandeling ontspannen en gehydrateerd aanvoelt. De Ormedic Restoring Facial is geschikt voor alle seizoenen en alle huidtypen!

Image skincare - Stam Cell

Deze facial is speciaal ontwikkeld voor de verslapte huid in het gezicht, de hals en het decolleté. Daarnaast vermindert het pigmentaties, rimpels en fijne lijntjes. Werkzame ingrediënten zoals argireline en plantstamcellen herstellen de huid direct!

Image skincare - Be Clear

Met deze facial bestrijd je alle soorten acne door gebruik te maken van ontstekingsremmende ingrediënten en antibacteriële peptiden. Deze combinatie werkt zeer doeltreffend bij een actieve en ontstoken acne. Na de Be Clear Purifying Facial heeft de huid minder onzuiverheden, actieve ontstekingen en roodheid door de kalmerende eigenschappen van de gebruikte producten. Daarnaast werkt de facial matterend en verbetert het de (vette) acnehuid. Ook geschikt om in te zetten bij een grove poriestructuur.

Boek nu!

Image skincare - Vital C - Anti Aging

De speciale formule zorgt voor het herstellen van de gevoelige, geïrriteerde en droge huid. Hoogwaardige vitamine C, antioxidanten, hyaluronzuur en enzymen zorgen voor snelle vernieuwing van cellen. Ook herstelt deze behandeling de huid die beschadigd is door externe factoren, zoals Uv-straling. De Antioxidant Anti-Aging Facial stimuleert de aanmaak van collageen en hydrateert de huid intensief. Ondersteunt de vermindering van roodheid van de huid, egaliseert de teint en geeft verbetering bij lichte vormen van acne!

Image Skincare – Illuminating

Deze facial geeft de huid de bekende IMAGE Skincare glow. Door de oplichtende ingrediënten in de producten, die gebruikt worden tijdens de Illuminating Facial, wordt de huid geëgaliseerd en zullen pigmentvlekken en huidverkleuringen verminderen. Daarnaast kalmeert en hydrateert deze behandeling de rode en geïrriteerde huid.

Image Skincare - Brighting UP

Klaar om écht te stralen? Deze luxe facial geeft de huid niet alleen een heldere uitstraling, maar bovenal een gezonde glow. Iets wat je al na één keer ziet, waardoor het de perfecte behandeling is vlak voor speciale gelegenheden. Helpt de huid te egaliseren, hydrateren en vermindert oneffenheden én zelfs fijne lijntjes. Door de milde ingrediënten is deze behandeling geschikt voor alle huidtypen

Boek nu!

Image skincare - Calm&Clear

Heb je last van een acne-gevoelige huid, maar wil je niet te intensief laten behandelen? Kies dan voor deze facial. Met Calm & Clear wordt de huid exfolieert met een masker op basis van zuren, enzymen en korrels, aangevuld met een extra enzymatische peeling. Zo wordt de huid gezuiverd, zonder deze uit balans te brengen. Door afsluitend olievrije producten aan te brengen wordt de huid bovendien mooi gematteerd.