Aanbevelingen voor huidverzorging na Permanente Make-Up

Dus je "nieuwe gezicht" is klaar! Laten we het nu hebben over welke regels moeten worden gevolgd om het genezingsproces correct te laten verlopen. Daarnaast is het handig om te weten wanneer je moet komen voor een permanente make-up update.

Boek nu!

Veel mensen denken dat je na het uitvoeren van de procedure veel stadia van schoonheidsrituelen kunt vergeten. Ja, de behoefte aan een gewone ochtend (en niet alleen) make-up zal verdwijnen, maar met permanente make-up zullen er nieuwe verantwoordelijkheden verschijnen. Laten we het hieronder hebben over hen.

Thuiszorg

Speciale huidverzorging op de plaats van de tatoeage kan alleen voor de eerste keer na de procedure nodig zijn, omdat micropigmentatie de huid nog steeds verwondt.

Een paar dagen nadat u naar de schoonheidsspecialiste bent gegaan, zult u hoogstwaarschijnlijk last hebben van zwelling en roodheid. Verder zal de huid beginnen af ​​te pellen, en gedurende deze periode is het belangrijk om niets met de resulterende korst te doen. Wacht tot het vanzelf verdwijnt. Maak geen krassen op de huid in het gebied van de tatoeage. Probeer over het algemeen activiteiten te vermijden die irritatie kunnen vergroten. Laat de huid herstellen en help haar met helende producten.

Experts adviseren om het te desinfecteren met chloorhexidine en het te verzachten met depanthenol, dat tegelijkertijd weefsels herstelt. Verwerking zal meerdere keren per dag nodig zijn; om alles goed te doen, volgt u de instructies van uw schoonheidsspecialiste.

Correctie

Een herhalingsbezoek aan de tatoeageprocedure is altijd noodzakelijk. Het feit is dat de schoonheidsspecialist vóór de eerste sessie niet met de grootste nauwkeurigheid kan voorspellen hoe de huid zich zal gedragen en hoe het pigment zal accepteren.

De tweede keer kunt u alle tekortkomingen corrigeren, de schaduw bereiken die u aanvankelijk wilde zien, de helderheid van de kleuren verbeteren en, in het algemeen, de make-up tot in de perfectie brengen.

Verdere correctie is alleen nodig op het moment dat de verf begint te vervagen en de tinten beginnen te vervagen.

Tatoeage verwijderen

Om zich te ontdoen van permanente make-up, die niet succesvol bleek te zijn of al verouderd is, worden speciale laserprocedures uitgevoerd. Schoonheidsspecialisten gebruiken ultrakorte laserpulsen die het pigment vernietigen en het letterlijk in kleine deeltjes scheuren. Huidcellen gebruiken ze, zodat binnen een maand na blootstelling aan de laser het pigment "vertrekt".

Boek nu!