Gezichtsmassage Amsterdam-Zuid

GEZICHTSMASSAGE

De spieren van het gezicht hebben, net als de rest, constant fysieke activiteit nodig. Ze hebben het nodig om sterk en veerkrachtig te blijven en de ovale en gelaatstrekken mooi te houden. Als u speciale oefeningen, gezichtsmassage voor rimpels en het gebruik van cosmetica van natuurlijke ingrediënten combineert, kunt u de teint van de huid en het lichaam als geheel verbeteren. Maar wat is de beste manier om gezichtsspieren te trainen, als het onze taak is om hun kracht te herstellen?

Boek nu!

Hoe effectief is gezichtsmassage thuis voor rimpels?

Het ongelooflijke effect van een goede gezichtsmassage voor rimpels is vrij eenvoudig uit te leggen:

Het verspreidt het bloed. Het beweegt actiever door de bloedvaten en versnelt alle vitale processen in cellen. In dit opzicht krijgt de huid meer van de noodzakelijke voedingsstoffen en begint ze actief twee belangrijke eiwitten te produceren: collageen en elastine. Dankzij hen krijgt de huid elasticiteit en verdwijnen rimpels.

Spieren worden versterkt, wat betekent dat de losse huid strakker wordt.

Het walleneffect verdwijnt.

Haarvaten beginnen beter te functioneren: roodheid en acne die samenhangen met de locatie van bloedvaten dicht bij het huidoppervlak verdwijnen.

Gezichtskenmerken worden geschetst.

Een goede massage van het gezicht tegen rimpels stelt u in staat om de spanning van de huid te verwijderen.

Onthoud dat gezichtsmassage rimpels zal verwijderen als ze er al zijn, maar het kan ook een grote hulp zijn om het verschijnen ervan te voorkomen.

Systematische procedures en nauwkeurige naleving van massagetechnologie stellen u in staat om een ​​snel effect van de procedure te bereiken. Bestaande rimpels worden minder zichtbaar en nieuwe verschijnen niet meer.

Heeft anti-rimpel gezichtsmassage contra-indicaties?

Natuurlijk zijn er contra-indicaties. Het is een vergissing om te denken dat gezichtsmassage voor rimpels alleen wordt aanbevolen voor mensen ouder dan 30 jaar nadat de eerste leeftijdsgerelateerde veranderingen op het gezicht verschijnen. Het is een uitstekend profylactisch middel dat de huid kan redden van vroegtijdige veroudering en dit proces kan voorkomen. Daarom, hoe eerder u de anti-rimpel gezichtsmassagetechniek bestudeert, hoe langer uw huid strak, fris en jong zal blijven.

Een dergelijke procedure is niet alle toegankelijke en absoluut veilige methode om de jeugd te behouden.

Er zijn enkele contra-indicaties die u moet weten om complicaties te voorkomen:

  • Ontstekingsprocessen;
  • Herpes;
  • Hemofilie;
  • Open wonden en verwondingen;
  • Wratten;
  • Grote mollen.

Om het maximale positieve effect te bereiken, moet je weten hoe je je gezicht goed kunt masseren tegen rimpels.

Klassieke massage voor verslapte huid is geschikt voor zowel volwassen vrouwen als zeer jonge meisjes. Als je zo vroeg mogelijk begint met gezichts- en oogmassage van rimpels, kun je het verouderingsproces van het gezicht jarenlang terugdringen. Bedenk dat alle oefeningen langs massagelijnen worden uitgevoerd. De implementatie ervan vereist niet veel inspanning of voorbereiding, maar we raden u aan om de huid alleen voor een spiegel te masseren om anderen niet te verrassen of te choqueren.