Esthemax behandelingen

Esthemax Amerikaanse professionele cosmetica: wat zit er in de samenstelling?

Esthemax hydrogel alginaat huidmasker is een revolutionair, zeer effectief product. Het bevat geen siliconen, diamiet, klei en andere onnodige componenten voor het plastificeren. Maar ze bevatten nuttige macro-, micro-elementen en vitamines die nodig zijn voor de huid.

Elk Esthemax hydrogel oog- en gezichtsmasker is gebaseerd op een hydraterende, dat wil zeggen, hydraterende gel. Zelfs visueel verschilt het van kleimaskers op basis van diatomeeënaarde. Elk hydrogel-gezichtsmasker van een merk, dat u op onze website kunt kopen, heeft een unieke samenstelling die verschillende componenten bevat die zijn ontworpen voor een of ander effect op de huid.

Professionele alginaat maskers van Esthemax bevatten ook elektrolyten. Ze fungeren als kanalen voor andere ingrediënten en vocht inbrengende crèmes. Elektrolyten zoals kalium, magnesium, natrium, chloor en andere houden de water- en zuur-basebalans van het lichaam in het algemeen en de huid in het bijzonder in stand. Daarom helpen alginaat maskers met een hoog gehalte aan elektrolyten de huid soepel en fris te houden.

Bovendien bevatten Esthemax hydrogel modellering alginaat gezichtsmaskers een grote hoeveelheid alginaat. Het is een zout van alginezuur, dat wordt gewonnen uit rode en bruine algen. Alginaat begint snel te interageren met de huid:

-verlicht ontstekingen

-verkleint de poriën

-verlicht zwelling

-verbetert de bloedcirculatie,

-normaliseert het werk van de talgklieren,

-bleekt,

-hydrateert,

-vermindert het aantal rimpels, enz.

Hierdoor krijgt het gezicht een gezonde glans, wordt het strakker.

Waarom zou jij voor hydrogelmaskers behandeling kunnen kiezen?

Vanwege zo'n universeel effect dat een professioneel alginaat masker op hydrogelbasis op de huid heeft, wordt het aanbevolen om het in de volgende gevallen te kopen:

-het verschijnen van rimpels en de eerste tekenen van veroudering,

-droogheid, schilfering van de huid van het gezicht,

-vergrote poriën,

-vettige huid,

-hyperpigmentatie,

-het verschijnen van een ontsteking op de huid van het gezicht.

Hydrogelmaskers worden heel handig geactiveerd met gewoon water, gefilterd of gedestilleerd water wordt aanbevolen. Dit bevrijdt hen van de noodzaak om chemische activators te gebruiken.