Kort over Feel Beautiful by An

“Ouder worden is onvermijdelijk en met de juiste behandelingen, de juiste producten en gezonde/aangepaste leefwijze kan ook uw huid in topconditie blijven! “

“Ik ben Anita van Schaik. Met ruime ervaring in de zorg en dienstverlenende sector ben ik in 2000 begonnen met de opleiding voor schoonheidsspecialiste. Aansluitend heb ik mij gespecialiseerd in diverse huidverbeterende behandelingen met betrekking tot: anti-aging, acné, littekens, pigmentatie, oncologische huid, littekens en als pedicure. Ieder jaar volg ik diverse bijscholingen en cursussen om mijn kennis up-to-date te houden en doe dit met heel veel passie!”

In de salon werk ik voornamelijk met IK SKIN PERFECTION. De chemische peels, bio green peel, meso therapie en aanverwante behandelingen bestaan zoveel mogelijk uit biologische & huideigen werkstoffen.

Mijn visie: behandel je huid met natuurlijke huideigen, groene producten. Zet de huid zelf aan het werk om het zelfherstellend vermogen te activeren en gezond te maken. Dit leidt vaak tot het mooiste resultaat en zult u heel lang plezier van hebben.

Iedere behandeling of huid verbeterende kuur begint met een uitgebreid intakegesprek & huidanalyse en bespreken we samen uw wensen en hoe we dit kunnen bereiken. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Afspraak maken

Ik werk volgens de HAM-code van de ANBOS en ben tevens aangesloten bij HuideXpert Nederland en Look Good Feel Better.

Van harte welkom bij www.feelbeautifulbyan.nl

Lieve groet, Anita van Schaik