CICA COMPLEXION CARE HYDROJELLY®

Boek nu!

CICA COMPLEXION CARE HYDROJELLY®

GESCHIKT VOOR HUIDTYPES

Voor alle soorten huid

Gevoelig

Met pigmentvlekken (vlekken)

Acne en littekens

Ontstoken en vermoeide huid

VOORDELEN

Helpt de bloedtoevoer naar wonden te verhogen, vermindert littekens en verbetert de elasticiteit van de huid. Het vermindert de verschijning van oppervlakkige en diepe rimpels, verstevigt de huid door de collageensynthese te verhogen en onderhoudt de belangrijkste "lijm" die onze cellen bij elkaar houdt. Deze formule vermindert het verschijnen van puistjes en herstelt het uiterlijk van de huid, haar kracht, gezondheid en vitaliteit, versnelt het proces van huidvernieuwing.

ANDERE INGREDIENTEN:

Kaliumalginaat, natriumalginaat, biologische witte rijstmeel, glucose, biologische witte wilg. Schorspoeder, Organisch Jasmijnbloem & Bladpoeder, Organische Gotu Kola, Calciumsulfaat, Natriumhyaluronaat, Jasmijnbloem & Blad, Fytonadion (Vitamine K), Kalium, Silica, Magnesium, Natriumchloride, Natriumfosfaat, Bicarbonaat, Natrium, Pyrofosfaat, Organisch jasmijnolie en geur.

BEVAT GEEN:

Parabenen, sulfaten, talk, maïszetmeel

INGREDIENTEN:

Jasmijn

Jasmijn heeft een antiseptisch effect waardoor het effectief is bij het genezen van wonden, het bestrijden van huidinfecties en huiduitslag. Het wordt gebruikt om infecties en huidaandoeningen te behandelen. De verbazingwekkende eigenschappen zorgen voor een vermindering van ontstekingen, roodheid, pijn en versnellen de wondgenezing.

Biologische Gotha Kola

Biologische Gotha Kola, een bekend littekenmiddel, herstelt en vermindert littekens. Het behandelt puistjes en kalmeert de gevoelige huid door het bindweefsel te herstellen door de collageensynthese te verbeteren. Bevordert huidvernieuwing. Helpt de vorming van overtollig littekenweefsel te verminderen en de elasticiteit van de huid te verbeteren - dit vermindert oppervlakkige en diepe rimpels.