INTENSIVE AFTERCARE HYDROJELLY®

Boek nu!

INTENSIVE AFTERCARE HYDROJELLY®

GESCHIKT VOOR HUIDTYPES

Geschikt voor alle huidtypes

Geïrriteerde huid met uitslag

Huid met pigmentatie en zwelling

Acne gevoelige huid

VOORDELEN

Een effectief ontstekingsremmend masker voorkomt celbeschadiging door vrije radicalen. Verzacht op natuurlijke wijze en helpt roodheid te verminderen, heeft natuurlijke antiseptische en antioxiderende eigenschappen en werkt als een natuurlijke opruimer van vrije radicalen. Geschikt voor gebruik na schurende behandelingen zoals laserontharing, zuurpeeling of harsen. Het verlicht nerveuze spanning, desinfecteert de huid en remt de bacteriën die de eerste infectie veroorzaken. Helpt het genezingsproces te versnellen. Minimaliseert huidirritatie, uitslag, ontsteking en roodheid.

BEVAT GEEN:

Parabenen, sulfaten, talk, maïszetmeel

INGREDIENTEN:

Druivenpitextract

Druivenpitextract kan de blootstelling aan schadelijk UV-licht verminderen, de genezing van de huid bevorderen, roodheid en zwelling na intensieve behandelingen verminderen en cel beschadiging door vrije radicalen voorkomen. Druivenpitextract bevat essentiële omega-3-vetzuren om een ​​gezonde huid te ondersteunen. Druivenpitten bevatten ook een complexe verbinding van flavonoïden, vitamine E, linolzuur en fenol. Proanthocyanidinen en catechinen zijn krachtige antioxidanten in druivenpitten. Die 20 keer krachtiger zijn dan vitamine E en 50 keer krachtiger dan vitamine C.

Bromelaïne

Bromelaïne, een geëxtraheerde stengel van ananas, staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en wordt gebruikt als een effectief ontstekingsremmend decongestivum. Bromelaïne helpt ook roodheid te verminderen en is effectief voor debridement, het proces waarbij beschadigd weefsel wordt verwijderd om het genezingsproces te versnellen.

Biologische lavendelbloem

Biologische lavendelbloem verlicht nerveuze spanning, verlicht pijn, desinfecteert de huid en elimineert bacteriën die huidinfecties veroorzaken. Het helpt bij het reguleren van overmatige talgproductie en kan de symptomen van littekens verminderen zodra de acne begint te genezen. Het masker heeft een rustgevende geur die helpt bij angststoornissen. Het kan ook nuttig zijn bij de behandeling van migraine, hoofdpijn en depressie.

ANDERE INGREDIENTEN:

Kaliumalginaat, natriumalginaat, biologisch lavendelbloempoeder, biologische volkoren. Havermout, biologische witte rijstmeel, lavendelknoppen en bloemblaadjes, glucose, siliciumdioxide, biologische witte wilgenbastpoeder, druivenpitextract, fytonadion (vitamine K), bromelaïne. Extract (ananasstengel), calciumsulfaat, kalium, magnesium, natriumchloride, natriumfosfaat, bicarbonaat, natriumpyrofosfaat, ijzeroxiden, aroma.