RADIANCE BIOTIN HYDROJELLY®

Boek nu!

RADIANCE BIOTIN HYDROJELLY®

GESCHIKT VOOR HUIDTYPES

Alle huidtypes

Doffe en droge huid

Gevoelige huid

Door de zon beschadigde huid

Rosacea

VOORDELEN

Houdt de huid gehydrateerd en voorkomt uitdroging van de huid. Verzacht de gevoelige en problematische huid. Helpt de droge huid door oliën en water op de juiste manier te verdelen. Herstelt de huid en brengt deze terug in een gezonde staat. Het verlicht het gevoel van strakheid en jeuk, en elimineert ook peeling op de huid. Stimuleert de vernieuwing van huidcellen, waardoor nieuwe gezonde cellen ontstaan.

INGREDIENTEN:

BIOTINE

Biotine is een van de B-vitamines, ook wel vitamine B7 genoemd. Biotine speelt een sleutelrol in belangrijke metabole routes zoals de productie van glucose en vetzuren. Biotinetekort veroorzaakt veel huidproblemen, waaronder: roodheid, schilfering, huiduitslag. Met zijn helende en hydraterende werking helpt Biotine de huid te hydrateren. Biotine is essentieel voor een gezonde, stralende huid. Biotine herstelt ook de stevigheid en de toon van de huid.

ANDERE INGREDIENTEN:

Kaliumalginaat, natriumalginaat, biologische volkoren havermout, biologische witte rijst, glucose, silicium, biologisch wilgenbastpoeder, d-biotine, calciumsulfaat, kalium. Magnesium, natriumchloride, natriumfosfaat, bicarbonaat, natriumpyrofosfaat, ijzer, oxiden, geur.