RE-NEWAL HYDROJELLY®

Boek nu!

RE-NEWAL HYDROJELLY®

GESCHIKT VOOR HUIDTYPES

Geschikt voor alle huidtypes

Beschadigde huid

Acne littekens

Ongelijkmatige teint

VOORDELEN

Helpt beschadigde huidcellen te herstellen. Stimuleert de cel vernieuwing van de huid. Stimuleert de aanmaak van collageen en maakt de huid glad.

INGREDIENTEN:

AFA (BLAUW-GROENE ALGEN)

AFA (blauwgroene algen) AFA (aphanizomenon) bevat meer chlorofyl dan enig ander ingrediënt. Chlorofyl zelf is ongelooflijk gunstig voor de gezondheid van de huid. Bevordert een toename van het aantal menselijke stamcellen, helpt het verouderingsproces te vertragen.

POEDER DIAMANTSTOF

Diamantpoeder helpt de huidtint te egaliseren en ouderdomsvlekken te verminderen. Diamantpoeder regelt ook de talgproductie en helpt de poriën zichtbaar te verkleinen. Helpt het uiterlijk van comedonen te verminderen. Diamantpoeder hydrateert de droge en vochtarme huid, geeft de huid een gezonde glans.

ANDERE INGREDIENTEN:

Kaliumalginaat, Natriumalginaat, Biologische Volkoren Havermeel, Biologische Rijstmeel, Glucose, Silica, Biologische Witte Wilgenschors Poeder, Groene Algen, Calciumsulfaat, Mica, Kalium, Magnesium, Natriumchloride, Natriumfosfaat, Bicarbonaat, Natriumpyrofosfaat, Poeder diamantstof, geur.

BEVAT GEEN

Parabenen, sulfaten, Talk, maïszetmeel