YOUTHFUL ELIXIR HYDROJELLY®

Boek nu!

YOUTHFUL ELIXIR HYDROJELLY®

GESCHIKT VOOR HUIDTYPES

Voor alle soorten huid

VOORDELEN

Verbetert het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid.

Vermindert hyperpigmentatie en puistjes.

Ontstekingsremmende en anti-aging eigenschappen.

Zorgt voor een natuurlijke stralende huidskleur.

Vermindert fijne lijntjes en rimpels.

WAT IS DIT MASKER?

Verzorg je huidverzorging met twee luxe ingrediënten: TRUFFELS EN 24K GOUD. Truffel en goud bevinden zich in de bovenste regionen van luxe huidverzorging.

INGREDIENTEN:

Truffels

Truffels zijn paddo's, rijk aan essentiële vetzuren en B-vitamines, die de huid langdurig een stralende uitstraling geven. Ze verhogen het vochtgehalte van de huid, maken de huid zachter en verminderen lijntjes en rimpels. Witte truffel bevat veel vitamine C, wat helpt om donkere vlekken te vervagen en hyperpigmentatie te voorkomen. In truffels biedt superoxide dismutase een uitstekende bescherming tegen schade door vrije radicalen, wat betekent dat het de huid beschermt tegen de zichtbare tekenen van veroudering. Dit "super-enzym" helpt fijne lijntjes en rimpels te voorkomen en herstelt de beschadigde huid om deze er jeugdig uit te laten zien.

GOUD

Goud geeft de huid een onmiddellijk verhelderend effect waardoor de huid gloeit en de huid wordt gelift en verstevigd. Goud is een antioxidant en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Goud kan ontstekingen kalmeren, roodheid van de huid verminderen en beschermen tegen vrije radicalen die tot rimpels leiden. Goud kan de basale cellen van de huid activeren, waardoor de elasticiteit van de huid toeneemt. Zo vermindert het rimpels, fijne lijntjes, vlekken en vlekken op de huid en ziet de huid er jonger uit. Cleopatra gebruikte het gouden masker elke avond om haar teint te verbeteren en haar huid jong, stralend en mooi te houden.

ANDERE INGREDIENTEN:

Kaliumalginaat, Algin, Oryza Sativa (Rijst) Poeder, Natriumhyaluronaat, Mica, Glucose, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Witte Truffels (Knol Magnatum Pico Poeder), Zomertruffel (Tuber Aestivum Poeder), Calciumsulfaat, Diatomeeënaarde, goud (24K), natriumchloride, magnesiumsulfaat, kaliumchloride. Gecertificeerde biologische ingrediënten.